Hej.

Jag skäms för mitt dåliga bloggande den senaste tiden. Jag är en upptagen man med hundratals bollar i luften för tillfället. Försöker finna en struktur kring det hela men dom spontana vägarna hoppar på mig.
Sitter och lyssnar på Hans Zimmer. Har ni inte hört honom rekomenderar jag honom starkt. Otroligt duktig musiker. Jag kan ha nämnt det innan, om inte har jag ett erkännande. Jag har blivit tolalt förälskad i klassisk musik och även jazz. Jag känner mig som en gammal man från 50-talet men jag gillar det. Tänker mig att detta inlägg skrivs på en gammal brunfärgad skrivmaskin i ett rum som luktar stark whiskey och cigarrök. Festligt värre.

I veckan som komma skall ska jag till Stockholm på intervju och senare på dagen provjobba om allt går som det ska. Spännande men lite smått läskigt.

Dags för ett avsnitt av "Mad Men".

Godnatt och på återseende.




Wanted.

Jag har inte bloggat på ett bra tag men nu är jag tillbaka. Anledningen till min inaktivitet ser ni nedanför. Jag har varit jagad och förföljd hela sommaren. Likt en luffare har jag vandrat omkring och gömt mig från rättvisan. Bönder har fått riskera sina liv för min skull då dem så vänligt har gömt mig bland hö och getter. Jag har bytt identitet och efter ett x antal plastikoperationer känner ingen igen mig längre. Jag heter Charles Cooper och nu börjar jag om. Mitt förflutna är historia.




RSS 2.0